Vilkår & Betingelser

Aftalens parter

Hjemmesiden hematology.dk drives af: Dansk Hæmatologisk Selskab.

Virksomhedsoplysninger:
Dansk Hæmatologisk Selskab
Greve Alle 63
DK-2650 Hvidovre
Telefon 22270982
CVR nummer 31205565

“Køber” anvendes om den fysiske person, som ved afgivelse af en bestilling afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. Dansk Hæmatologisk Selskab (“DHS”) anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som håndterer Købers bestilling og sælger de bestilte ydelser og om den hjemmeside, hvorfra ydelsen præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På hematology.dks webshop oplyses ydelsens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der rettes henvendelse til Dansk Hæmatologisk Selskab.

Priser

Alle priser er kun gældende på bestillingstidspunktet. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms og i danske kroner.

Bestilling

På hematology.dk kan du kun bestille den eller de viste ydelser. Hvis du har forespørgsler til ydelser, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på hematology.dk. Alle priser er inkl. moms og eventuelle andre afgifter.

Når du handler på hematology.dk indgås aftaler på dansk. En kopi af din ordre bliver tilsendt din e-mail adresse der er knyttet til handlen. En bindende aftale mellem Køber og Dansk Hæmatologisk Selskab er først indgået, når Køber har færdiggjort bestillingsprocessen online.

Betaling

På hematology.dk kan der betales med VISA og MasterCard.

Beløbet hæves først på dit kort, når bestillingen er modtaget og behandlet på hematology.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på hematology.dk.

De betalingsoplysninger, som der indtastes ved køb af ydelser, bliver sendt direkte til vores betalingsudbyder Quickpay i krypteret form, og det er kun Køber og Quickpay, der kan læse informationerne. Der er således ingen andre der ser eller gemmer transaktionsoplysningerne. Ved køb med (VISA) eller (MasterCard) trækkes beløbet først fra kontoen, når bestillingen er behandlet af Dansk Hæmatologisk Selskab. Dansk Hæmatologisk Selskab tager ikke gebyr for kortbetaling.

Reklamation

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Dansk Hæmatologisk Selskab inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis Køber reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Køber skal ligeledes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Køber kan reklamere over varen ved at kontakte Dansk Hæmatologisk Selskabs kasserer på e-mail kassereren@hematology.dk. Skønner Dansk Hæmatologisk Selskab det berettiget, henvises køber til at rette klagen til producent / udbyder af varen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Dansk Hæmatologisk Selskab er kun ansvarlige i forhold til dansk ret. Dansk Hæmatologisk Selskab afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten / udbyder af varen evt. udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret for varer

Når du handler i vores webshop på hematology.dk har du 24 timers fortrydelsesret. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du meddele os dette senest 24 timer efter, du har modtaget bekræftelse på bestillingen. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget bekræftelse på bestillingen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 24 timer efter at bekræftelse på ydelsen er modtaget af Køber. Hvis Køber ønsker at fortryde købet, kan der sendes en anmodning om at annullere handlen på e-mail kassereren@hematology.dk.

Meddeler Køber Dansk Hæmatologisk Selskab at Køber har fortrudt sit køb inden 24 timer efter modtagelse af bestilling, tilbagebetaler Dansk Hæmatologisk Selskab det modtagne beløb.

Hvis du fortryder dit køb, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det kort, du brugte ved købet.

Forbehold for ændringer

Dansk Hæmatologisk Selskab forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for webshoppen. Det er derfor vigtigt, at Køber løbende holder sig orienteret om eventuelle ændringer.

Misbrug

Ethvert misbrug af Dansk Hæmatologisk Selskabs webshop vil blive politianmeldt.